Андреєв Фото 4

24 березня ц.р. заступник Голови ФПУ, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв  відвідав Чернівецьку область.

 

Відбулася його зустріч з головою Чернівецької обласної ради профспілок Володимиром Барабахом. Досягнуто домовленості про подальші спільні заходи, спрямовані на активізацію діяльності організацій профспілок, забезпечення прав та інтересів працюючих, посилення ролі профспілок у зміцненні обороноздатності країни.

Андреєв Фото 1

   У рамках робочої поїздки заступник Голови ФПУ зустрівся також з профспілковим активом регіону. Василь Андреєв поінформував присутніх про хід підготовки до засідання Ради ФПУ, на якому передбачається предметний аналіз діяльності профспілок щодо соціально-економічного захисту працюючих, реанімації соціального діалогу на усіх рівнях, забезпечення охорони праці тощо. Заступник Голови ФПУ відповів на низку запитань представників членських організацій облпрофради, зокрема щодо протидії посяганням на трудове законодавство та профспілкове майно.

Андреєв Фото 3

У ході зустрічі йшлося також про активізацію роботи профспілкових організацій усіх рівнів в умовах воєнного стану. Наголошувалося на важливість взаємодії галузевих та регіональних профоб’єднань з питань підтримки ЗСУ, активізації гуманітарної та волонтерської діяльності, сприяння вітчизняному виробництву та надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 Андреєв Фото 2

Михайло Лєньков,

               завідувач відділом з питань

                      соціально-економічного захисту

             Чернівецької облпрофради