освітян 0530032

25 травня 2023 року відбулося виїзне засідання профспілкового комітету первинної профспілкової організації працівників Прикарпатського  національного університету  ім. в. Стефаника на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Смерічка» за участю голови Івано-Франківської обласної організації  профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король, заступниці голови обласної організації Уляни Гураль та головної бухгалтерки Іваннни Зельманович.

 

Головними на зібранні стали питання щодо організації літнього оздоровлення працівників університету та їх дітей. А також - про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану й особливості укладення колективного договору у вищому навчальному закладі освіти.

Директор  СОК «Смерічка»  Микола Соя  ознайомив членів профкому з матеріально-технічною базою університетського оздоровчого табору та процесом підготовки до відкриття табірної  зміни.

За підсумками засідання прийнято рішення щодо організації оздоровчих змін в СОК « Смерічка» влітку 2023 року.

Прийнято рішення  щодо доплати з коштів  первинної профспілкової організації по 3000 (три тисячі)  за кожну із путівок, що будуть видані  дітям членів профспілки. Що стосується сімейних заїздів, то для працівників університету  профспілка оплачуватиме половину вартості путівок для членів профспілки та їх дітей, віком до 18 років.

 Також було розглянуто поточні фінансові питання про надання нецільових матеріальних допомог членам профспілки,заохочення профактиву та організацію збору коштів на потреби ЗСУ.

освітаунівер 300523

Івано-Франківська обласна організація 

профспілки працівників освіти і науки України