20230602 124302 1

         Працюючи зараз у надскладних умовах воєнного часу, комунальники  Дніпропетровщини не забувають й про фізичний розвиток. Вони беруть активну участь у реалізації регіональної комплексної програми розвитку фізкультури і спорту. У трудових колективах  пройшов перший етап галузевої Спартакіади, переможці якого отримали право представляти свої підприємства у фіналі.

        Організований обкомом профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення за підтримки керівників підприємств та ФСТ «Спартак» (голова  - Вікторія Орешина)  заключний етап змагань відбувся днями на базі дитячого оздоровчого закладу обкому за участі близько 60 спортсменів.  Вони виявляли свої майстерність та характер у змаганнях з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та дартсу. Всі поєдинки проходили у напруженій боротьбі, де кожний  мріяв про перемогу. Зрозуміло, що дісталась вона не всім, але переможених тут явно не було:  втомлені від нелегкої праці та сигналів тривоги, люди чудово провели час, позмагалися та відпочили у справді заповідному місці біля лісу та красуні – Орелі.

         Дуже сильну команду  виставив цього року Криворізький міськком профспілки (голова і її капітан – Олександр Родь).  Вона  виявилася кращою  у загальнокомандному заліку.  Криворіжці  були  першими як у футбольних та волейбольних матчах, так і в індивідуальному заліку: Олександр Терещенко (настільний теніс), Сергій Щербець (шашки), Анатолій Бурдейний (дартст). Друге місце посіла команда  підприємства «Міськсвітло» ДМР (капітан – Ігор Абрамов), третє -  КП «Теплоенерго ( капітан – Ярослав Бойко). А четвертими були дніпровські електротранспортники (капітан – Денис Єрин).

20230602 123550

        Під час церемонії нагородження  голова обкому профспілки Анастасія Демідова  подякувала всім спортсменам, профспілковим комітетам та керівникам підприємств за  самовіддану роботу по забезпеченню життєдіяльності регіону та вирішенню соціальних питань, активну участь у галузевій Спартакіаді, проведення якої у нинішніх умовах було справою дуже непростою. Кубок за перемогу в загальнокомандному заліку А.Демідова вручила голові Криворізького міськкому профспілки  О.Родю. Отримали нагороди й інші переможці.

        Відзначив значну роботу галузевого обкому у багатьох напрямах, зокрема і розвитку фізкультурно-спортивного руху серед трудящих, і присутній на цьому заході голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Анатолій Яловий. Учасників Спартакіади привітав також Валерій Дружко, голова Могилівської об’єднаної територіальної громади, яка багато років плідно співпрацює з обкомом профспілки в організації оздоровлення працівників та членів їх сімей, проведенні різноманітних заходів.

20230602 122223

Детальніше: http://www.doop.dp.ua/news/896-sport-u-pratsi-pidmoga

                     Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання