Делегація 2

Днями на Буковині на запрошення Чернівецької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України перебувала делегація освітян з міста Фокшань (повіт Вранча, Румунія) на чолі з головою повітової організації Вільних профспілок освіти професором Константином Іонеску.

Гості відвідали Чернівецький ліцей № 6 з румунською мовою викладання, взяли участь у заходах, присвячених Тижню румунської культури та літератури, мали зустріч у Чернівецькій міській раді, здійснили екскурсію до монастиря Іоана Сучавського Нового у селищі Красноїльськ.

Делегація 1

Змістовною була зустріч членів делегації з профспілковим активом області та Чернівців, за наслідком якої підписано договір про співпрацю між Вільними профспілками освіти Вранча та Чернівецькою міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України. Сторони домовились підтримувати одна одну у своїх вимогах, ініціювати обмін досвідом, щоб принцип “Лише об’єднані – ми сильні” став фактом.

Делегація 3

Михайло Лєньков,