020224 01 08 

Незважаючи на стан постійної тривоги - у прямому і переносному сенсі, профспілковий актив Запорізької обласної організації Профспілки підводить підсумки діяльності за п'ять років.

01 лютого 2024 року в Будинку Профспілок міста Запоріжжя  відбулася XXV звітно-виборна конференція Запорізької обласної організації професійної спілки працівників культури України, на якій підводилися підсумки напруженої праці профспілкової спільноти, кожного профспілкового активіста, виконання рішень VII з'їзду Профспілки працівників культури України.

В роботі конференції взяла участь Виконуюча обов’язки голови Запорізької обласної ради профспілок Тамара БЕЛЕСКОВА.

Голова Запорізької обласної організації Профспілки Олена БОЙКО прозвітувала про роботу обласної профспілкової організації за період з 21 березня 2019 року по 01 лютого 2024 року.

За словами голови обкому Профспілки пріоритетним завданням організації Профспілки був і залишється захист людини праці в умовах варварської війни, пошук шляхів активізації профспілкової діяльності та консолідації зусиль членів Профспілки на відродження культури. Адже, за часів російської агресії на Запоріжжі було знищено 121 заклад культури, а пошкоджено – 46.

Одночасно, у своїх виступах учасники конференції висловили слова вдячності особисто голові Олені БОЙКО та апарату обласної  профспілкової організації за допомогу членам Профспілки в умовах постійних обстрілів та внесли пропозицію визнати роботу Запорізької обласної організації Профспілки задовільною, яка була ухвалена одноголосно.

Не залишилися поза увагою делегатів конференції допомога постраждалим, яка надавалася Федерацією Профспілок України, ЦК Профспілки працівників культури України та Міжнародними партнерами.

За підсумками голосування Олена БОЙКО одноголосно обрана головою Запорізької обласної організації професійної спілки працівників культури України.

Жоден з делегатів та учасників XXV звітно-виборна конференція Запорізької обласної організації Профспілки працівників культури України не залишився байдужим до проблем людини праці, їх життя під час війни та відродження свого рідного краю.

Адже, Запорізький край – це земля вільних людей, які ніколи не підкорювалися ворогу. Тому, дарма рашисти тішать себе ілюзіями про «руський мир». Ні руській нечисті!

020224 01 09

Крім того присутні в своїх промовах висловили велику подяку Федерації Профспілок України, ЦК Профспілки працівників культури України в особі Голови Профспілки Галині ГАЙДУК та Міжнародним партнерам за всебічну допомогу нашій прифронтовій області.

На XXV звітно-виборній конференції Запорізької обласної організації професійної спілки працівників культури України були обговорені актуальні питання галузі культури і профспілкової діяльності, визначені основні напрямки та пріоритети роботи на 2024-2029 роки.

020224 01 07

Запорізька обласна рада профспілок