3168
Відбулася консультативна робоча зустріч соціальних партнерів - голови обласного об'єднання "Обласна федерація роботодавців Закарпаття" Володимира Панова та голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського.
Оскільки у Закарпатській обласній військовій адміністрації та Закарпатській обласній раді профспілок - нове керівництво, під час конструктивної розмови було порушено питання про відновлення роботи обласної тристоронньої соціально-економічної ради, представництво в якій здійснюють сторони влади, роботодавців і профспілок у кількості по 7 осіб від кожної сторони.
За пропозицією роботодавців у новому складі обласної тристоронньої соціально-економічної ради у 2024 році головуватиме сторона профспілок. Їй запропоновано провести переговори з керівництвом ОВА щодо проведення у новому складі засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради, на якому розглянути питання перспектив змінюваності економіки Закарпаття в період воєнного стану та проєкт Трудового кодексу України.
У зустрічі також взяли участь виконавчий директор обласного об'єднання "Обласна федерація роботодавців Закарпаття" Валентина Непійпова та завідувач пресцентру Закарпатської облпрофради Сергій Баранчиков.
На фото: під час робочої зустрічі
3167
3169
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради