зображення viber 2024 03 14 15 13 04 863

14.03.2024 в приміщенні Київської міськпрофради відбулася робоча зустріч з керівниками профспілкових організацій, що працюють за договорами.

        Під час заходу учасників було проінформовано про поточну роботу, а саме:

- результати роботи у складі Тимчасових комісій при Київській міській державній адміністрації та районних державних адміністрацій у м. Києві з питань погашення заборгованості із заробітної плати;
- про роботу з міською владою, зокрема соціального діалогу на усіх рівнях;

- про здійснення громадського контролю за додержанням законодавства з охорони праці;

- про роботу з Федерацією профспілок України;
- про правову позицію профспілок стосовно проєкту Трудового кодексу України.

- про основні напрямки роботи структурних підрозділів Київської міськпрофради (з роботою відділів та можливостями вирішення проблемних питань по напрямках роботи; можливостями висвітлення власної діяльності  на медіаресурсах Київської міськпрофради;  роботою Дитячо-юнацьких учбово-спортивних закладів; послугами Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» )
   Учасників заходу було поінформовано про можливості використання матеріально – технічної бази Київської міськпрофради, зокрема проведення профспілкових заходів, робочих зустрічей, тощо на пільгових умовах.

    У ході наради керівники профспілкових організацій прийняли активну участь в обговоренні порушених питань, поділилися власним досвідом роботи  та висловили пропозиції щодо подальшої роботи Київської міськпрофради.

   За підсумками обговорення прийнято рішення періодично проводити аналогічні зустрічі.

Київська міськпрофрада