1

10 квітня 2024 року відбулася V звітно-виборна конференція Хмельницької обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України.

У роботі конференції взяли участь та виступили: голова Федерації профспілок Хмельницької області Сковородніков Олег Васильович, керівники та голови первинних профспілкових організацій закладів та установ соціальної сфери області.

У звітній доповіді та у виступах учасників йшлося про низький розмір заробітної плати та складну ситуацію, яка склалася з оплатою праці працівників будинків-інтернатів та територіальних центрів.

Делегати та учасники конференції обговорили проект профспілкової стратегії «Профспілкова робота майбутнього в умовах воєнного стану та після закінчення війни». Також делегати висловили вдячність ФПУ та Центральній Раді Профспілки щодо надання благодійної допомоги сім’ям загиблих, поранених та зниклих безвісти у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України.

2 100424

Роботу Хмельницької обласної організації Профспілки у звітному періоді учасники конференції визнали задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії, обрали новий склад профспілкового активу та визначили пріоритетні завдання діяльності на наступні 5 років.

Головою обласної ради Профспілки на наступний термін обрано Олександра Дмитровича Цюзіка.

Профспілкові лідери первинних організацій та соціальні партнери були нагороджені відзнаками ФПУ, Центральної Ради Профспілки, ФПО та обласної організації Профспілки.

Центральна Рада Профспілки вітає Олександра Дмитровича з обранням на посаду голови Хмельницької обласної організації і бажає подальшої плідної роботи та успіхів у справі захисту трудових інтересів спілчан!

3

Профспілка працівників соціальної сфери України