IMG 7180

У Черкасах відбулася V звітно-виборна конференція Черкаської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України.

У роботі конференції взяли участь Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало, директор Черкаського обласного центру соціальних служб Богдан Санжарівець, директор Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Лідія Мельничук, керівники установ і закладів соціальної сфери, профспілкові лідери та соціальні партнери.

Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко звернувся до всіх присутніх зі словами подяки за активну громадянську позицію та відзначив ефективність спільних зусиль у боротьбі за права і інтереси працівників.

IMG 7181

У вітальному слові, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало зазначив, що профспілкове партнерство і взаємодія завжди приносять плідні результати щодо допомоги соціальним закладам, подякував за співпрацю і побажав успішної роботи та нових здобутків. 

Учасники конференції заслухали звіт обласної ради Профспілки за період роботи 2019 -2024 роки, який презентувала голова обласної організації Профспілки Наталія Дутко.  Делегати конференції позитивно оцінили роботу, спрямовану на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників; забезпечення соціального захисту спілчан в умовах воєнного стану; надання всебічної організаційної і матеріальної підтримки установам і закладам соціальної  сфери.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну обласна організація Профспілки, крім своєї основної діяльності, реалізовує заходи з надання волонтерської та гуманітарної допомоги українським захисникам. Активну волонтерську діяльність забезпечує осередок профспілкового центру допомоги армії  “Соціальні Берегині”, спілчани працюють задля наближення перемоги та миру в Україні.

IMG 7183

У ході конференції було обговорено пріоритетні завдання  профспілкової організації на наступний термін, затверджено оновлений склад виборних органів. 

Головою Черкаської обласної організації Профспілки за підсумками відкритого голосування на новий термін одноголосно переобрано Наталію Дутко.

Заступником Голови обласної організації Профспілки на громадських засадах повторно обрано Ольгу Хоменко. 

Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко та голова обласної організації Профспілки Наталія Дутко вручили профспілковим активістам відзнаки Федерації профспілок України, грамоти Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери та обласної організації Профспілки за внесок у розвиток профспілкового руху та з нагоди 20-річчя створення Профспілки працівників соціальної сфери України. 

IMG 7188

IMG 7186

Профспілка працівників соціальної сфери України