0021902 705 02

У роботі конференції, що відбулась 6 червня 2024 р.,  взяли участь та виступили: член Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України Галина Собко, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Смолій, голова Тернопільської обласної ради профспілок Андрій Присяжний, керівники установ та організацій соціальної сфери області.

Гості Конференції привітали спілчан з 20-річчям створення Профспілки працівників соціальної сфери України. Подякували працівникам галузі за їх надзвичайно важливу та відповідальну роботу, скореговану умовами воєнного стану, а профспілковим працівникам і активістам – за їх наполегливу та постійну роботу по захисту прав та соціально-економічних гарантій працівників.

0021902 705 01

У звітній доповіді підсумовано роботу обласної ради Профспілки, сконцентровано увагу на проблемних питаннях. Одним з ключових питань, які прозвучали у доповіді та  у виступах учасників конференції, йшлося про низький рівень заробітної плати та складну ситуацію, яка склалася з оплатою праці працівників установ та закладів соціальної сфери.

Виступаючі відмітили, що членські організації Профспілки ведуть повсякденну поточну діяльність з надією на врегулювання та вирішення проблемних питань, що вимагає консолідованої єдності, розуміння що спільна активна діяльність по відстоюванню прав працівників дасть можливість змінити ситуацію на краще.

Роботу обласної ради Тернопільської обласної організації Профспілки у звітному періоді учасники конференції визнали задовільною, затвердили звіт Ревізійної комісії, обрали новий склад керівних органів обласної організації Профспілки  та визначили пріоритетні завдання діяльності на наступні 5 років.

0021902 705 03

Головою Тернопільської обласної ради Профспілки на наступний термін обрано Романа Ящищака.

Профспілкові лідери первинних організацій та соціальні партнери були нагороджені відзнаками Центральної Ради Профспілки та Тернопільської обласної ради профспілок.

Делегати висловили вдячність ФПУ та Центральній Раді Профспілки за активну співпрацю та  надання благодійної допомоги сім’ям загиблих, поранених та зниклих безвісти у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України.

   0021902 705 04

Профспілка працівників соціальної сфери України