8a3a62ea4a239360

24 червня о 14-00 в ІА УНІАН відбудеться прес-конференція за участі Голови ФПУ Григорія Осового, голови Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України Сергія Комишева, голови Київської міської ради профспілок Валентина Мельника, голови Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України Олексія Романюка, голови Київського міського комітету Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Яцуня.

Тема: "Позиція і дії профспілок щодо захисту прав та інтересів трудящих в умовах шокового підвищення цін на газ і тарифів на ЖКГ".

23 червня відбулось ІІ засідання Ради Федерації профспілок України, на якому була висловлена спільна позиція профспілок стосовно шокового підвищення цін на газ і тарифів ЖКГ для населення, а також визначено план дій профспілок по захисту працюючих громадян. Зокрема, Рада ФПУ прийняла рішення, яким передбачено в м. Києві і в усіх регіонах країни проведення 50-тисячної Всеукраїнської акції протесту профспілок проти політики підвищення цін і тарифів.

Детальна інформація буде надана учасниками прес-конференції.

Адреса проведення: (м.Київ, ул..Хрещатик, 4, конференц-зал).

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Прес-центр ФПУ