f 8878712271384683641

 

 

Шановна молодь!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята студентської солідарності  Міжнародного дня студентів, який відзначається і в Україні!

У час серйозних трансформацій і випробувань, які проходить країна і весь наш народ, на вас покладаються особливі надії.

Переконаний, що ваші сили, оптимізм, прагнення до справедливості й віра в краще майбутнє допоможуть нам швидше подолати всі перешкоди на шляху до справжнього розквіту і європейських стандартів якості життя в Україні.

Зичу вам гармонії та впевненості у своїх силах, наполегливості в освоєнні нових знань і професій, здійснення ваших мрій і сподівань.

Нехай усі ваші починання будуть успішними!

  

 З повагою

 

 Голова Федерації профспілок України                          Григорій Осовий   

 

 

 

 

 

17 листопада – особлива дата осені, коли у всіх вишах світу відзначають Міжнародний день студента. Прийміть найщиріші вітання з нагоди цього свята, прогресивне українське студентство! 

 

Національна традиція відвела нашій молодій інтелектуальній еліті одне з найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови держави. Адже новизна, неформальність, незаангажованість думки молодих і амбітних неодмінно веде до поступу. 

 

Студенти завжди були в авангарді руху змін. Впевнено захищали свої інтереси в суспільстві, першими відстоювали справедливість. Від їхньої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях й нині значною мірою залежить майбутнє України. Адже наша молодь – не лише світла надія держави, а й важливий чинник її соціально-економічного розвитку та духовного збагачення.

 

Бажаємо усім українським студентам творчого натхнення, міцних знань та наполегливості у прагненні до мети. 

 

Нехай здійсняться мрії і життєві плани, а ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю.

 

 


 Голова  Профспілки працівників освіти і науки України               Георгій Труханов