7777777555

 

 

 

16 листопада - День радіо, телебачення та зв'язку

 

 

 

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

 

Сердечно вітаю вас із професійним святом!

Ваша щоденна праця забезпечує розвиток вітчизняної сфери інформаційних і комунікаційних технологій, наближаючи її до світового рівня. Ви даруєте людям відчуття причетності до суспільних процесів, задовольняєте їх потреби в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.

У непростий для нашої країни час ваш досвід, високий професіоналізм і компетентність дуже необхідні для об’єднання всього суспільства у прагненні відстояти незалежність України, забезпечити її стабільний розвиток.

Щира подяка вам за постійну увагу до проблем, які турбують людину праці.

Бажаю вам нових досягнень у професійній діяльності, реалізації творчих задумів, міцного здоров'я, щастя і родинного благополуччя!

 

З  повагою

 

Голова Федерації 

профспілок України                                                                     Григорій Осовий    

 

 

 

 

Шановні друзі!

 

Від імені Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників вітчизняних мас-медіа, теле- та радіокомунікацій з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку України. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, операторів, редакторів, видавців - всіх тих, хто наділений не тільки талантом, а й щирою вдачею приносити в кожен дім світло обізнаності та радість спілкування. Ви не тільки ознайомлюєте своїх слухачів та глядачів з важливими подіями, а й робите життя цікавим і зручним, додаючи йому змістовності.

Сьогодні, в досить нелегкий для нашої держави час випробувань, Ви демонструєте приклад справжньої мужності та патріотизму, адже Ваша зброя – це палке та правдиве слово.

Засвідчуємо почуття глибокої пошани та щирої вдячності за Ваш творчий труд, високий професіоналізм і громадянську позицію та пишаємося тим, що Ви є членами саме нашої Профспілки.

Від усього серця бажаємо Вам натхнення, яскравих репортажів та втілення невичерпних ідей і професійних задумів.

Нехай на всіх телеканалах та радіохвилях кожен день в ефірі буде осяяний гарними новинами, наповнюється радістю та додає віри у власні сили.

Міцного Вам здоров'я, мирного неба та подальших творчих досягнень в ім'я нашої славної неньки України.

 

З глибокою повагою,

 

Голова Профспілки працівників  культури України                     Л.Ф.Перелигіна



 

 

 

Шановні зв’язківці!

 

Від імені Профспілки працівників зв'язку України щиро вітаю Вас з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Завдяки зв'язку ми залишаємося в курсі подій, що відбуваються в країні і за кордоном, подорожуємо не виходячи з дому, знайомимося з новими людьми і стаємо ближчими один одному. Сьогодні сфера зв'язку розвивається дуже високими темпами і займає важливе місце в економіці країни. І за всіма цими досягненнями стоїть щоденна, самовіддана праця всіх зв'язківців.

Хочу подякувати всім зв'язківцям, які в непростий для країни час, в умовах бойових дій, залишаються вірними обраній професії і продовжують професійно виконувати свої обов'язки, забезпечуючи населення всіма видами послуг зв'язку.

Тож у цей святковий день дякую Вам, шановні зв'язківці, ветерани галузі, за вашу сумлінню працю, терпіння і витримку!

Бажаю всім міцного здоров'я, щастя, благополуччя, родинного затишку, успіхів у повсякденній роботі.

Миру та злагоди Вам та Вашим родинам.

 

З повагою

 

Голова Профспілки

працівників зв’язку України                                                       М.Стародуб