Spotlight 2020 Cover featured

Відбулась презентація глобального звіту громадських організацій «Погляд на сталий розвиток 2020» – напередодні (віртуального) відзначення 75-річчя ООН

Побороти численні кризи можна лише за умови зменшення масової асиметрії в суспільствах та між ними

Криза, викликана COVID-19, та загальносвітові заходи боротьби з нею глибоко вплинули на громади, суспільства та економіку в усьому світі. Реалізація Порядку денного Організації Об'єднаних Націй до 2030 рік та досягнення Цілей сталого розвитку (ЦУР) у багатьох країнах під високим ризиком. COVID-19 став глобальним дзвіночком до активізації міжнародної співпраці та солідарності.

Але заклики «відновити найкраще», просто натиснувши на кнопку перезавантаження, не змінять гру. Нам необхідні структурні зміни в суспільствах та економіках, які забезпечать верховенство прав людини, ґендерну справедливість та стійкість.

Це ключовий посил звіту «Погляд на сталий розвиток» за 2020 рік «Зміна політики для системних змін». Він презентований широким колом організацій громадянського суспільства 18 вересня, напередодні Глобального тижня дій з досягнення ЦУР та за три дні до 75-го (віртуального) ювілейного саміту ООН.

Детально

Департамент міжнародних зв'язків апарату ФПУ