news 1497248893 593e347d5a50c

Академія праці, соціальних відносин і туризму ФПУ за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 25 серпня 2023 року з нагоди Дня Незалежності України проводить Сьому щорічну Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості».


Метою конференції є формування єдиного бачення напрямів муніципальної реформи в Україні на її сучасному етапі відповідно до європейських принципів і стандартів на основі співставлення позицій з цього питання влади, науковців та інститутів громадянського суспільства, аналіз чинного законодавства у сфері місцевого самоврядування.

На конференції будуть представлені дослідження учених, дослідників проблематики місцевого самоврядування, які були відібрані за результатами Всекраїнського конкурсу «Краща наукова праця з проблематики муніципального права».

До участі у конференції запрошуються науковці, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, активісти громадянського суспільства.


Передбачається, що участь у заході в режимі офлайн візьмуть близько 50 учасників у тому числі, представників органів місцевого самоврядування, долучаться до заходу онлайн.

Місце проведення конференції: готель «Турист» (м. Київ, вулиця Раїси Окіпної, 2).

Початок роботи о 10.00.

 

Департамент профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями ФПУ