44221-1u

Наближається до завершення підготовка проекту Державного бюджету України на 2014 рік. Згідно законодавчо встановленим строкам зазначений проект має бути до 7 вересня розглянуто Урядом, а до 15 вересня подано до Парламенту.

У рамках соціального діалогу Федерація профспілок України проводить 5 вересня ц.р. о 14:30 год. засідання круглого столу на тему: «Держбюджет-2014: очікування, можливості, загрози». Захід відбудеться у кім. 214 Будинку спілок (майдан Незалежності, 2, 2-й поверх).

Під час засідання планується обговорити можливу структуру проекту державного кошторису на наступний рік та його соціальні показники.

До круглого столу запрошені представники Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Комітетів Верховної Ради України з питань бюджету та з питань соціальної політики та праці, профспілок, роботодавців і науковців, зокрема Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи НАН України, Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України, Інституту економіки та прогнозування Національної академії наук України, Академії праці, соціальних відносин і туризму.

Детальнішу інформацію стосовно заходу можна дізнатися за тел.: 279-76-86, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту апарату ФПУ