donors logos

 

3 квітня у м. Львів розпочалось засідання Платформи Громадянського суспільства Україна - ЄС, органу створеного відповідно до ст. 469-470 Угоди про асоціацію.

 

Цього разу зібрання представників громадянського суспільства України і Європейського союзу присвячено висвітленню таких основних тем: про права профспілок та працівників, а також про продовольчу безпеку.

 

IMG 0223

 

Федерацію профспілок України на засіданні представляють Голова ФПУ Григорій Осовий та голова Профспілки будівельників України, Координатор РГ-4 (зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров'я) Василь Андреєв.

Ключовим заходом стане презентація Доповіді про права профспілок та працівників в України, де будуть детально розглянуті питання рівня бідності, оплати праці, трудової міграції, прав на свободу асоціації та страйк. Окремою темою Доповіді стане протиправне привласнення державними органами майнових комплексів профспілок, потрібних для реалізації ними своїх статутних повноважень.

 

IMG 0224

 

Публікація доповідей, фінальної Декларації та інших документів засідання очікується на офіційному сайті УС ПГС http://eu-ua-csp.org.ua.

 

 Вл. інформ