ТРУДОВІ СПОРИ

ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУКУ ЖУРНАЛ «БІБЛІОТЕЧКА ГОЛОВИ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ» № 01-02/2022

«ОГЛЯД МЕХАНІЗМІВ РОЗГЛЯДУ ТРУДОВИХ СПОРІВ ЩОДО ПОРУШЕННЯ ТРУДОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ В УКРАЇНІ ТА ІНШИХ КРАЇНАХ СВІТУ»

У випуску висвітлюються механізми розгляду трудових спорів в Україні та низці країн світу, а також роль профспілок під час розв’язання трудових спорів залежно від предмету спору – про права чи про інтереси.

В Україні, як і більшості країн світу, сформувалася власна національна система розв’язання як індивідуальних, так і колективних трудових спорів. Порівнявши процедури, що застосовуються в українському законодавстві, з порядком розгляду аналогічних суперечок в інших країнах, можна скласти думку про ефективність тієї чи іншої системи.

Потребує вивчення й питання правового статусу органів, що розглядають трудові спори, визначення переваг та недоліків в українській та зарубіжній практиці задля використання в подальшій роботі.

Сподіваємось, викладені матеріали будуть корисними для працівників профспілкових комітетів і членів профспілок.

«Профінформ» пропонує замовити додатковий наклад журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету».

Вартість одного примірника – 25,00 грн.

Доставка за рахунок ЗАМОВНИКА через відділення «НОВОЇ ПОШТИ» або самовивозом.

Замовлення приймаються (на бланку вашого підприємства з пунктом «оплату гарантуємо») до 14.02.2022 за ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з поміткою «Замовлення «Бібліотечки» № 1-2/2022).

Довідки за тел.: (044) 205-76-21, (097) 245-63-85.

 

Профінформ