IMG 2416

23 серпня у приміщенні Клубу Кабінету міністрів України відбулась урочиста церемонія підписання Генеральної угоди на 2016-2017 роки, в якій взяли участь Керівник СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перший заступник голови СПО роботодавців Олексій Мирошниченко, міністр соціальної політики України Андрій Рева.

На заході були присутніми та поставили свої підписи під документом керівники членських організацій ФПУ та всеукраїнських репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні.

- Укладення Генеральної угоди на новий строк знаменує собою завершення тривалого і досить непростого процесу тристоронніх колективних переговорів, - наголосив Г.Осовий під час урочистого засідання. - Її підписання напередодні важливої у житті українського суспільства події - Дня незалежності України свідчить про можливість консолідації влади, бізнесу і працівників задля кращого майбутнього, - підкреслив профспілковий лідер.

(Виступ Голови ФПУ додається)

IMG 2432

IMG 2419