Кон

Враховуючи умови соціально-економічної кризи, котра охопила країну, загрозу масового безробіття, значне зниження життєвого рівня працюючих та членів їх сімей (в першу чергу через замороження мінімальної заробітної плати та значного підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги й продовольчі товари), Спільний представницький орган об’єднань профспілок рішенням від 11.07.2014 р. № 15-3 постановив розробити тактику дій профспілок в умовах кризи, заходів з упередження негативних наслідків та запровадження компенсуючих механізмів.

Для розробки вказаного плану дій було створено антикризову робочу групу, перше засідання якої відбулось сьогодні, 7 серпня 2014 р. У роботі взяв участь в.о. Голови ФПУ Сергій Кондрюк. Він наголосив на тому, що складна соціальна-економічна ситуація вимагає більш рішучих дій профспілок, які мають оперативно і відповідально реагувати на ті події, що відбуваються останнім часом у соціально-трудовий сфері.

( Більш детальна інформація)

Антикризова робоча група продовжить свою роботу.

Департамент виробничої політики

та колективно-договірного регулювання ФПУ