4232



Закарпатською обласною профспілковою організацією працівників державних установ спільно з Управлінням поліції охорони в Закарпатській області та фахівцями Держпраці до Всесвітнього дня охорони праці проведено круглий стіл за темою " Охорона праці: реальні дії профспілки".

Учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників, які загинули, захищаючи країну від російського агресора.

Голова обласної профспілкової організації ДІАНА ГОНДОРЧИН інформувала присутніх про діяльність профспілки щодо питань охорони праці, відстоювання профспілкою права на безпечне та здорове робоче місце для кожного працівника.

Про стан охорони праці працівників Управління поліції охорони в Закарпатській області ознайомила учасників круглого столу ГАННА МАКАРОВИЧ, голова профспілкової організації.

За інформацією Ганни Василівни, положення Колективного договору у сфері охорони праці містять об'ємний перелік питань з безпеки, гігієни праці, створення належних умов згідно із законодавством України.
Також вона підкреслила, що до Колективного договору включено відповідні заходи щодо покращення стану безпеки, охорони праці та виробничого середовища, запобігання випадків виробничого травматизму, професійних захворювань.

Конструктивний діалог з нашими соціальними партнерами - фахівцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області дав можливість учасникам отримати додаткову інформацію, дотичну до теми круглого столу.

Особливо зацікавила учасників засідання змістовна інформація головного спеціаліста сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці МАРІАННИ КИЛЬГАН щодо підтримки ментального здоров'я працівників та програм з психосоціальної підтримки працівників на робочому місці.

На фото: під час засідання круглого столу за темою " Охорона праці: реальні дії профспілки".

4231
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради