eaafd6a065b307320fb828b94d86b6eb

Щороку першої неділі вересня українці відзначають День підприємця.

Шановні підприємці!

Вітаю вас з професійним святом!

Заповзятливість - цінна якість людини. І зараз у період воєнного стану, коли порушені сталі економічні зв’язки напрацьовані роками важкої праці, вам знову доводиться робити надзусилля, щоб отримати економічний результат, запустити виробництво на новому місці, створити нові робочі місця і логістичні ланцюжки.

Країна вірить у своїх підприємців, які поєднуючи блискучі здібності з наполегливою працею не лише заробляють собі на життя, а й фінансово та матеріально підтримують ЗСУ, наближаючи нашу Перемогу.

Ви даєте роботу тисячам людей і в той же час доводите всім, хто сумнівається в своїх здібностях: "Бізнес по зубах кожному! Не важливо, що і хто ти, важливо - йти до своєї мети до кінця".

Професія підприємця - особлива праця. Ви важливі люди, які беруть участь безпосередньо у формуванні економічного ладу і демократичного суспільства.

Бажаємо успіхів кожному підприємцю, вдалих вам угод, надійних партнерів і щоб удача та надія ніколи не полишали Вас, щоб Ви були спроможні постійно ставити перед собою нові цілі й неодмінно домагатися грандіозних перемог у своїй діяльності. Нехай у Вашій родині буде тепло та затишок, а Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних.

Голова ФПУ                                                          Григорій Осовий