1712594925 9

4 квітня ц.р. у Будинку Профспілок відбувся спільний захід Київської обласної ради профспілок та Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

У рамках заходу було підписано Меморандум про співпрацю та проведено спільний тренінг з державної реєстрації профспілкових організацій.

На заході, що зібрав близько 50 представників профспілок Київщини, профспілкові активісти отримали не лише цінні знання та практичні навички, але й доступ до нових можливостей, які включають безкоштовні тренінги, консультаційну підтримку від юристів, а також навчання з актуальних правових питань.

В.о. начальника відділу державної реєстрації громадських формувань у Київській області Управління державної реєстрації ЦМУ МЮ м. Київ Богдан Мокійчук та головний спеціаліст відділу Анжела Коваленко поділилися своїми знаннями та досвідом у цій сфері.

1712594962 3

Детально розглянуто такі питання:

  • Алгоритм реєстрації первинних профспілкових організацій: Учасники отримали вичерпну інформацію щодо кроків, необхідних для успішної реєстрації первинних профспілкових органів.
  • Правильне складання протоколів засідань: Основний акцент було сфокусовано на правильний метод підготовки протоколів, щоб уникнути недорозумінь у майбутньому.
  • Заповнення заяв (Форма 4): Учасникам надали практичні поради щодо правильного заповнення необхідних форм для реєстрації.
  • Аналіз зразків документів та поширені помилки: Розглянуті приклади документів та поширені помилки, які варто уникати для успішної реєстрації.

1712594972 8

Детальніше: http://korps.com.ua/novyny/1343-ukladeno-memorandum-pro-spivpracyu-z-centralnym-mizhregionalnym-upravlinnyam-ministerstva-yustycii.html

Київська обласна рада профспілок