Профспілки Закарпаття взяли активну участь у заходах вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

У місті Ужгороді на площі Дружби народів на мітинг-реквієм з покладанням квітів зібралися пожежники, військовослужбовці, будівельники, медики, працівники міліції, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Разом з ними – керівники області та міста Ужгорода, представники владних структур, профспілок, правоохоронних органів, духовенства, громадських організацій, жителі обласного центру.

Від профспілок вінок до пам’ятника чорнобильцям поклали голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько і голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки – заступник голови облпрофради на громадських засадах Тетяна Повханич.

Пам'ять загиблих чорнобильців вшанували хвилиною мовчання та символічним залпом.

У конференц-залі Закарпатської обласної ради профспілок відбулася зустріч з чорнобильцями міста Ужгорода. Перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС виступили голова Ужгородської міської організації «Союз Чорнобиль України» Олександр Чемет, завідувач відділу обласної державної адміністрації Ольга Головацька, голова громадської організації «Союз Чорнобиль України» Закарпатської області Василь Угрин, заступник голови облпрофради Василь Захарець та інші. Було дано відповіді на питання, що хвилюють чорнобильців.

 

На фото:

- на церемонії покладання квітів – голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (другий праворуч) та  голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич;

- вінок від профспілок – до пам’ятника чорнобильцям;

- на мітингу-реквіємі (зліва направо) заступник голови облпрофради Василь Захарець, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, голова облпрофради Володимир Фленько, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич, голова облорганізації профспілки працівників житлово-комунального господарства Іван Зелінський;

- у конференц-залі облпрофради – чорнобильці м. Ужгорода;

- президія зібрання.

Фото автора,

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

 

P1140799

 

 

P1140802

 

P1140809

 

P1140793

 

P1140791