Новорічний ранок для дітей-переселенців .mp4 snapshot 02.00 2015.01.14 14.44.59

 

У переддень Нового року голова Полтавської обласної ради профспілок Леонід Вернигора відкрив 65 новорічно-різдвяне дійство в Будинку спілок.

       Перший ранок відвідали діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-інваліди, діти переселенців з Донецької, Луганської областей та АР Крим, які отримали новорічні подарунки та кожному учаснику Леонід Вернигора, як автор, подарував дитячу книжку "Буду рятувальником".

       Впродовж зимових канікул завдяки працівникам апарату облпрофради, галузевих профспілок , аматорського колективу з Полтавського національного педагогічного університету ім.В.Г.Короленко, який дарував дітям казку, малеча  з радістю зустрічала новорічні та різдвяні свята .

      За свої творчі здібності та костюми діти отримували призи від казкових героїв, подарунки від Діда Мороза  та Снігуроньки.

До 1500 дітей  з різних регіонів Полтавщини відвідали  профспілкову ялинку, голови обласних галузевих профспілкових організацій вітали дітей та їх батьків з новорічно-різвяними святами , бажали миру, злагоди та веселих свят.

На телебаченні «Лтава» було висвітлено новорічно-різдвяне дійство в Будинку спілок, яке з кожним роком стає популярнішим та цікавим.

 

 

 

              

              Полтавська обласна рада профспілок

 

Новорічний ранок3

 

Новорічний ранок1

 

Новорічний ранок2