УЖ

 

 

Президія Закарпатської обласної ради профспілок звернулась до членів профспілок області у зв’язку з виборами до органів місцевого самоврядування, що відбудуться 25 жовтня.

 

У зверненні зокрема зазначається, що вибори проходитимуть в складний час економічної кризи, політичного протистояння, масового безробіття, низьких зарплат і пенсій, високих цін на товари і послуги, військової агресії Російської Федерації на Сході України.

«Все це безумовно накладає свій відбиток на настрої людей, особливо безробітних, пенсіонерів, молоді, які ледве зводять кінці з кінцями, приречені на жалюгідне життя, - говориться у документі. - Бідні стають ще біднішими, а багаті купаються в розкошах. Це породжує певну пасивність серед частини виборців, мовляв, від їхнього голосу і так нічого не залежить і йти на вибори не варто. Закликаємо вас, шановні спілчани, не піддаватися песимістичним настроям, а прийти 25 жовтня на виборчі дільниці і проголосувати за істинних патріотів Закарпаття, які вболівають за рідний край, роблять усе можливе для поліпшення добробуту його жителів, їх економічний та соціальний захист, беруть активну участь в профспілковій роботі.

Претенденти на посади голів обласної, міських, районних, сільських і селищних Рад, кандидати в депутати живуть поряд із нами, працюють в наших трудових колективах і ми не маємо права помилитися у їх виборі, віддаючи перевагу найбільш достойним, ініціативними і безкорисливим.

Трудящі Срібної Землі заслуговують жити щасливо і в достатку.

Не будьмо байдужими до своєї долі!»

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради