P1120147

З багатьох напрямків діяльності – соціального діалогу, колдоговірної та інформаційної роботи, навчання профспілкового активу, оздоровлення дітей, передплати на профспілкові видання тощо Закарпатська обласна рада профспілок неодноразово відзначалася Федерацією профспілок України.

13 жовтня у колі колег по роботі, друзів, профспілкових активістів відзначив свій день народження голова Закарпатської облпрофради Іван Іванович Король, який майже 22 роки очолює обласну профспілкову організацію. За його плечима – багате трудове життя, пов’язане зі щоденною роботою на благо людей.

Багаторічна сумлінна праця профспілкового лідера області, його професіоналізм, принциповість, вболівання за доручену справу, уважне ставлення до потреб спілчан, особистий внесок у розвиток профспілкового руху викликають повагу соціальних партнерів – органів влади і роботодавців, колег по роботі, численного профспілкового активу Закарпаття і України.

Щедро зичимо вам, шановний Іване Івановичу, довгих років життя, здоров’я, бадьорості духу і оптимізму, творчої наснаги на профспілковій ниві, вірних і надійних друзів.

На фото:

- голова Закарпатської облпрофради Іван Король.

Сергій Баранчиков,

голова профкому