DSCN3719

 

В актовій залі Будинку профспілок Об’єднання профспілок, організацій профспілок ум. Києві «Київська міська рада профспілок» відбулася зустріч керівництва Київської міської ради профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості з із делегацією профактиву первинної профспілкової організації ПАТ «Одеський припортовий завод».

На початку зустрічі гостей щиро привітав заступник голови Міськпрофради Володимир Любарець, який розповів про ситуацію, що нині склалася в державі та м. Києві, про хід відбудови міського Будинку профспілок на Хрещатику, про роботу яку сьогодні виконують столичні профспілки в забезпеченні захисту соціально-економічних прав членів профспілок.

 

DSCN3732

 

Голова Київської міської профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Ірина Стеблюк розповіла про досвід роботи галузевої профспілки столиці. Члени профактиву ОПЗ у свою чергу розповіли про роботу своєї профспілкової організації, завдання, які вони вирішують і досягнення.

У ході зустрічі відбувся семінар на тему «Особливості укладення колективних договорів в сучасних умовах. Дотримання законодавства про працю, захист прав та законних інтересів членів профспілки». Заступник голови Київської міської ради профспілки хіміків, правовий інспектор праці Володимир Киба розповів про новації у трудовому законодавстві та поділився досвідом роботи у обстоюванні соціально-економічних прав членів профспілки.

 

DSCN3724

 

Відбувся обмін думками щодо подальшої співпраці, можливостей застосування досвіду профспілкової роботи та розвитку дружніх стосунків між столичною профспілкою хіміків і первинкою ПАТ «Одеський припортовий завод». Також були намічені шляхи подальшої співпраці задля більшої згуртованості та обміну роботи між профорганізаціями.

У наступні дні профактивісти ОПЗ відвідали передові підприємства фармацевтичної галузі – ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» і ПАТ «Фармак», де зустрілися із профактивами цих підприємств.

У ході обміну досвідом роботи профактивісти відмітили спільність проблем, що вирішуються та домовилися про розвиток добросусідських відносин.

Користь від таких зустрічей, на думку учасників зустрічі, важко переоцінити, адже завжди є чому повчитися тим, хто хоче вчитися.

 

DSCN3735

 

Управління організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення і загальних питань

Міськпрофради