DSC 0315

 

Профспілковими організаціями Запорізької області разом із роботодавцями, органами влади, закладами культури проведено понад 350 новорічних святкових заходів для дітей та підлітків області. Всього обслужено святковими заходами більше 130 тис. дітей та підлітків.

     Цікаво і на високому рівні пройшли новорічні свята для дітей у палаці культури ім. Т. Г. Шевченка ПАТ "Мотор Січ" (директор палацу культури Володимир Котов). Захоплюючий сюжет, яскраві костюми, розкішний інтер'єр зала, захоплююча гра з Дідом Морозом і Снігуронькою біля ялинки, професійна гра самодіяльних артистів які залучали до участі в іграх юних глядачів. Відремонтоване фойє палацу культури з казковим замком, в якому діти отримували солодкі подарунки (набір цукерок), а також мали змогу сфотографуватися біля гелікоптеру з емблемою підприємства, все це зробило святковий захід дуже насиченим і чудовим.

     В палаці культури металургів (директор закладу Микола Володьков) ТОВ "Соціальні ініціативи Запоріжжя" ПАТ "Запоріжсталь", палаці культури ПАТ "Дніпроспецсталь" (директор закладу Ірина Зозуля) велику увагу приділяли обслуговуванню дітей працівників базового підприємства і жителів міста. Дорослі, а особливо діти залюбки брали участь у ігрових програмах з Дідом Морозом і Снігуронькою, другими казковими героями.

     Цікаво організували новорічні свята ялинки в комунальних закладах "Палац культури "Титан" (директор Григорій Камлик), "Палац культури "Орбіта" (директор Віктор Лемаренко).

     Святкові заходи традиційно проводилися у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В. Г. Магара (керівник Володимир Панькін), академічному обласному театрі юного глядача (директор Віталій Шкляренко), обласному театрі ляльок (директор Анатолій Колб). Всі заклади культури провели благодійні акції для дітей із соціально незахищених сімей, дітей учасників АТО і інших пільгових категорій.

    Більше 700 юних артистів учасників художньої самодіяльності показали свої таланти у новорічних виставах і інтермедіях біля ялинки. Для них були організовані зимові табори з харчуванням. Найбільш активні учасники свят ялинки отримали призи і подарунки. Профспілкові комітети разом із роботодавцями подбали про  юних  артистів,  виділивши  на   їх   харчування  та  заохочення  більш   як 200 тис. грн.

     Облпрофрадою разом з членськими організаціями металургів і гірників, світи і науки, держустанов, АПК, житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, а також профспілкових організацій ВАТ "Запоріжгаз", Придніпровської залізниці придбали подарунки  (набір цукерок) дітям, які знаходяться на лікуванні в обласній клінічній дитячій лікарні.

    Облпрофрада постійно тримала на контролі святкові заходи для дітей. Члени робочої групи побували на багатьох заходах.

    Заходи масової інформації постійно висвітлювали святкові заходи для дітей та підлітків області.

 

 Анатолій Черепєхін,

зав. відділом Запорізької облпрофради

 

DSC 0374

 

Группа 2016