DSC 0558

 

Цьогорічне відзначення Новорічно-різдвяних свят організоване профспілками області було насиченим та багатогранним. Новорічні ранки під егідою профспілок розпочалися ще зі дня Святого Миколая і завершилися «Головною профспілковою яликою», яка відбулася 12 січня у Рівненському академічному обласному театрі ляльок.

У цей день профспілковці, разом зі своїми дітлахами, радо зустрічали Діда Мороза та Снігуроньку, милувалися Ялинкою-красунею, насолоджувалися новорічною виставою.

         Перед початком новорічного ранку присутніх вітала Марія Рожко, заступник голови Федерації профспілок.

-         Розпочався Новий рік, яким він буде ми не знаємо, але працюючи як один великий профспілковий механізм, де всі гвинтики на своєму місці ми зможемо досягти цілей, які поставили. Мирного нам неба над головою, благополуччя у родинах та розквіту нашій країні у 2016 році, - сказала вона, звертаючись до батьків.

А діткам побажала гарних вражень від свята, слухатися батьків та добре вчитися. Передала вона і теплі вітання з нагоди свят від голови Федерації профспілок області Миколи Шершуна.

Дійство розпочалося. Радості та захопленню дітлахів не було меж! Казкові герої, яких вони бачили в фільмах та мультиках, ожили. До них можна було доторкнутися, разом з ними гратися у веселі ігри, співати, танцювати. Усі, вони цим скористалися, навіть найменші залишали батьків і приєднувалися гурту. Сонько Дрімко, Олаф, Принцеса Ельза розповідали малюкам, що в цьогорічного Діда Мороза, є таємниця! А розгадати її вони зможуть лише разом. Згодом зустрічали Дідів Морозів. Так-так, у множині, це не помилка. Їх було декілька. Літній, Осінній і, насамкінець, завітав найбільш очікуваний, той, що дарує подарунки – Зимовий.

Згодом Герої запросили дітлахів до глядацької зали де дійство продовжилося виставою, у якій, до слова, в ролі акторів виступили і діти, і навіть їхні батьки.

Обдаровані хорошими емоціями та подарунками залишали дітки ляльковий театр. Їх батьки теж, висловлювали організаторам та акторам вдячність за настрій, за атмосферу, за диво, казку наяву.

Жанна Арсенічева

 

DSC 0523

 

DSC 0503 

 

Федерація профспілок Рівненської області