shallow focus photo of world globe scaled 09

Згідно з успіхом уряду в боротьбі з пандемічною пандою, після її закінчення процесу світової економіки може дотримуватися двох сценаріїв. Серія експертних досліджень на цю тему було опубліковано ряд експертних досліджень на цю тему.

Згідно з ОПТИМИСТИЧЕСКОМУ прогнозом, після драматичного висадки в кварталі, яка може стати найбільшим з часів Другої світової війни, буде слідувати саме драматичне відновлення. Головна умова для таких подій - панда має бути переможена до кінця другого кварталу 2020 року.

У цьому випадку Китай швидко відновиться і повернеться до свого рівня виробництва до кінця 2019 року. У США відчують падіння, а взагалі зростання американської економіки буде нульовим більше року років. Європейський Союз страждатиме ще сильніше: його економіка втратить близько чотирьох відсотків в рік. Загалом, зростання світової економіки знизиться на 1,4 відсотків.

Песистичеські скрипти припускають, що епідемія не може відбутися, а більшість населення світу хворіє на коронавирусной інфекцію. Важливість наслідків таких подій на світовій економіці залежатиме від того, наскільки добре будуть дії уряду для підтримки економіки.

Детальніше

Джерело:

Сторінка ФПУ у ФБ