4d155c163e0a2366fb8306a0a592bf67513a48dc

4 квітня 2023 року в Будинку київських профспілок відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради.

На порядку денному були обговорені питання:

1. Про правову допомогу та відновлення роботи Профспілкового центру правової допомоги м. Києва.
2. Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році.
3. Про оплату лікарняних листків працюючим за сумісництвом.
4. Про внесення змін до Статуту ДЮСШ з академічного веслування «Славутич».
5. Про звільнення директора ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» Продана А.С.
За результатами обговорення схвалені відповідні Постанови Президії Киїської міськпрофради.

Під час засідання членів Президії поінформовано:
   - про наміри проведення соціального профспілкового заходу «Підтримка. Солідарність. Допомога» для популяризації гуманітарних принципів, спрямованих на допомогу малозабезпеченим спілчанам;
     - про проведення заходів з охорони праці у всіх членських організаціях з метою привернення уваги роботодавців і працівників до профілактики виробничого травматизму і професійних захворювань, формування культури охорони праці та свідомого ставлення до цих питань, виявлення проблем охорони праці на підприємствах, планування й реалізації заходів, спрямованих на їх усунення; внутрішньої перевірки стану охорони праці на підприємствах;
    - про результати робочої зустрічі з мером столиці, головою КМДА Віталієм Кличком, зокрема щодо здійснення спільних дій стосовно спілчан - військових, які потребують проходження реабілітації після бойових поранень та психологічної підтримки, а також долучення профспілок міста до спільного плану відновлення зруйнованих інфраструктурних об’єктів.

Організаційно-інформаційний відділ
Київської міськпрофради