339075191 1827718814276368 3159300757678968764 n
3 квітня 2023 року у форматі відео конференції, на платформі ZOOM, відбулося розширене засідання Президії ЦК Профспілки працівників лісового господарства України, на якому розглянуто наказ ДП «Ліси України» від 30 березня 2023 р. № 32 «Про оплату праці з 01.03.2023», яким в односторонньому порядку призупиняється дія норм і положень Галузевої угоди та діючих колективних договорів в оплаті праці, що є грубим порушенням норм законодавства у цій сфері та прийнято рішення про звернення до ДП «Ліси України» з пропозицією щодо проведення спільної наради з цього питання.
339132457 166294955940051 3359190459407516585 n
Окрім того , під час щотижневої наради ДАЛРУ під головуванням Голови Держлісагенства Юрія Болоховця, головою Профспілки Степаном Кривов’язим було озвучено це питання й досягнуто домовленості про проведення такої наради за участю представників: Профспілки працівників лісового господарства України, керівництва ДП «Ліси України» та спеціалістів Держлісагентства з метою врегулювання ситуації в рамках правового поля, що виникла в результаті прийняття вищезазначеного наказу.
Паралельно Профспілкою Укрпрофліс проводиться робота з ДП «Ліси України» по розробленню проєкту Колективного договору на 2023-2025 рр.
339116583 615676680003898 544441485178318513 n