336801975 974398473728986 4831783738683696791 n
На засіданні Черкаського відділення Академії політико - правових наук України утвердились в неминучості перемоги України та необхідності напрацювання шляхів розвитку економіки країни.

Поінформував голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, який під час засідання висловив пропозицію щодо реалізації можливостей Мліївської дослідної станції помології ім.Л.Симиренка та Городищенського фахового коледжу Уманського національного університету садівництва.
- На мою думку, необхідна розробка державної програми розвитку станції як науково - дослідної установи та розширення потенціалу навчального закладу у підготовці спеціалістів для потреб вітчизняної галузі садівництва, - сказав П.Шевченко.- Синергія науки та виробництва стала би реальним свідченням реалізації всеукраїнської ініціативи "Сади Перемоги".
Учасники захлоду домовилися найближчим часом провести виїздне засідання відділення Академії на базі дослідної станції помології для конкретизації пропозицій та направлення їх відповідним державним установам.

336802768 1408189413251324 701075290861969524 n