336116819 603701711678111 2829510118212580143 n
Загалом участь у семінарі взяли понад 50 учасників, які представляли більшість ПО ПАУ з різних куточків України. Серед них - голови та заступники голів ПО ПАУ, працівники бухгалтерій профкомів, відповідальні за ведення діловодства тощо. Лекції учасникам семінару читали працівники ВА ЦК ПАУ.
Відкрив роботу семінару Голова ПАУ Ярема Жугаєвич. Він зазначив, що профспілкове навчання не тільки забезпечує знання, але і стимулює особистісний розвиток та збільшення самоповаги. Кожен, хто бере участь у профспілковому навчанні, має можливість розвинути свої навички та вміння, що допоможе не тільки на робочому місці, але і в особистому житті.
«Профспілкове навчання - це один з таких інструментів, який допоможе нашим членам стати не тільки компетентними та ефективними в своїй роботі та захисті своїх прав, але й більш гнучкими, надасть можливість оволодіти сучасними трендами профспілкової роботи, а також оптимізувати свою поточну роботу для створення резильєнтних умов, що так важливо під час війни» - наголосив Голова ПАУ.
 

Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України