photo 2023 04 05 16 37 09

Навчання інспекторів, прийняття нової організації, втрата робочих місць, зменшення членства, ці та ще декілька питань було розглянуто на другому засіданні Ради Сумської обласної ради професійних спілок.

 

В своїй доповіді В.о. голови Сумської обласної ради професійних спілок – Олександр ТКАЧЕНКО, зосередився на основних проблемах соціально-економічних показників області, профспілкового членства та діяльності профспілкових організацій.

Голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України – Сергій ОСАДЧИЙ, висунув ідею впровадження навчання інспекторів праці, яка відразу була підтримана присутніми.

photo 2023 04 05 16 37 06

Членами Ради було прийнято рішення про входження до складу Сумської обласної ради професійних спілок Сумської обласної організації

всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфери фізичної культури та спорту, молодіжної політики та національного виховання.

Присутні привітали голову нової організації – Володимира ГОРДІЄНКА та побажали наснаги в нелегкій роботі на профспілковій ниві.

Радою був затверджений бюджет облпрофради на 2023 рік.

 photo 2023 04 05 16 37 12

 

Андрій ТКАЧЕНКО,

Відповідальний за інформаційну роботу облпрофради