Голова РК Профспілки Ярослава Гасяк з профспілковим активом 

 

          З цією метою член президії, завідувач відділу організаційно-масової роботи обласного комітету Профспілки працівників державних установ Валерій Крецул 5 квітня  побував на Калущині, де збережені і діють районна та міська організації.

          Під час зустрічей з виборним профспілковим активом він надав практичну і методичну допомогу, а також рекомендації щодо подальшої діяльності в умовах воєнного стану. Адже головний акцент в роботі змістився на матеріальну підтримку військових підрозділів та колег, які пішли захищати Батьківщину, на що була спрямовується більша частина отриманих членських внесків.

          Учасники зустрічей детально обговорили шляхи збереження і зміцнення первинок та розбудови територіальних організацій, головні пріоритети у профспілковій діяльності та залучення до неї  молоді.

          Було  відзначено належну організаційну роботу районного комітету Профспілки, який з 2021 року очолює заступник голови райдержадміністрації Ярослава Гасяк, щодо активізації діючих та створення нових  профспілкових ланок.

         Цього ж дня Валерій Крецул зустрівся з міським головою Андрієм Найдою і секретарем міської ради Віктором Гільтайчуком. В присутності голови міського комітету Профспілки Наталії Табачук вони поспілкувалися  з питань пожвавлення його діяльності та зміцнення  співпраці між соціальними партнерами.

          Аналогічні зустрічі з виборним профспілковим активом заплановані і в інших районах та містах області.

На світлинах:

- обговорення пріоритетів в діяльності районного комітету Профспілки з його головою Ярославою Гасяк і профспілковим активом районної організації;

- на зустрічі з керівництвом міської ради;

- спілкування Валерія Крецула з головою та скарбником міського комітету Профспілки Наталією Табачук і  Лесею Боб’як.