IMG 3685
В Закарпатській облпрофраді 20 лютого - у Всесвітній день соціальної справедливості відбулося чергове заняття постійно діючого семінару-навчання голів обласних організацій галузевих профспілок. Перед профспілковими працівниками виступили фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, з яким обласна рада профспілок підписала Угоду про співпрацю.
Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський підкреслив важливість соціального партнерства профспілок і органів Пенсійного фонду.
 
IMG 3676
Про зміни у пенсійному законодавстві, призначення субсидій, оплати лікарняних та інших видів допомог, використовуючи конкретні приклади, розповіли начальник управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Вікторія Поляковська і начальник відділу перевірки правильності розрахунку розмірів страхових виплат у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності Богдан Савицький.
IMG 3689
Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області відповіли на численні запитання профспілкових працівників.
На фото: під час семінару-навчання в Закарпатській облпрофраді
IMG 3680
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради