424880216 781532320668579 1475988012530547763 n
Захід присвячений Всесвітньому дню соціальної справедливості. Його мета - обговорення та підготовка пропозицій до проєкту Трудового кодексу України задля забезпечення балансу інтересів працівників та роботодавців, а також врахування стандартів соціальної справедливості.
До заходу долучилися провідні науковці у галузі соціального права, представники Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, представники Об'єднання профспіок Львівщини, профспілкових організацій та громадські активісти.
Під час обговорення голова Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацько окреслив погляд профспілок на проєкт Трудового Кодексу. Також виступили начальниця Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська, голова Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Марія Яцейко, заступник голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Мар’ян Калин, доценти кафедри соціального права Львівського університету Орест Раневич, Дмитро Швець, Ігор Фурик, голова Первинної профспілкової організації працівників Університету Юліан Бек та інші.
За результатами круглого столу буде опубліковано електронний збірник тез виступів та доповідей учасників.
Об’єднання профспілок Львівщини