3521
У зв'язку з необхідністю зміни тарифів КП "Водопостачання та водовідведення" Свалявської міської ради у Сваляві відбулися громадські слухання, на яких обговорено тарифи на послуги підприємства.
В обговоренні взяв участь голова Закарпатської облпрофради - голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, якого керівництво та профспілкова організація підприємства запросили на громадські слухання.
Він наголосив у своєму виступі, що через низькі тарифи та борги підприємство не може виплачувати гідну заробітну плату працівникам, що призводить до втрати кваліфікованих кадрів. А для профспілки інтереси трудового колективу, соціально - економічний захист його працівників завжди в пріоритеті.
Існуючі проблеми та шляхи її вирішення, перспективи діяльності підприємства розглянуто на зустрічі Івана Зелінського з керівництвом КП "Водопостачання та водовідведення" Свалявської міської ради, в якій взяли участь директор Віктор Басістов, головний бухгалтер, голова первинної профспілкової організації Наталія Івашкович-Тацей, головний економіст Ольга Пудов.
На фото: під час зустрічі у КП "Водопостачання та водовідведення" Свалявської міської ради
3522
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради