5 190324 02

12 березня відбулося засідання обласної ради Київської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України.

Серед основних питань порядку денного: звіт голови обласної ради про роботу за період з березня 2023 року по березень 2024 року, нагородження кращих первинних профспілкових організацій за підсумками роботи в 2023 році та ряд інших.

У засіданні взяли участь члени обласної ради Профспілки, голови первинних профспілкових організацій та керівники установ, закладів та організацій соціальної сфери. Також у роботі пленуму взяла участь заступник директора Департаменту соціального розвитку та ветеранської політики Київської ОВА Юлія Суворова.

2 190324 888777

Про роботу Київської обласної організації Профспілки за звітний період доповів голова обласної організації Валентин Завадський, який зазначив, що діяльність обласної ради та її Президії в основному була спрямована на збереження потенціалу профспілкових організацій в умовах структурних змін в економіці та на ринку праці, пов’язаних з дією воєнного стану, а також на надання фінансової допомоги та підтримки членів Профспілки.

Крім того, за підсумками року дипломами та грошовими винагородами відзначено 10 первинних профспілкових організацій.

Розглянуто інші організаційні питання статутної діяльності та прийнято відповідні рішення.

1 190324 01

Профспілка працівників соціальної сфери України