1344856193 koreasatacshoriz

Шановні спілчани!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнього дня авіації і космонавтики.

Ракетно-космічний комплекс, маючи потужний науково-виробничий потенціал, є одним з провідних і конкурентоспроможних у структурі промисловості нашої країни. Науковці та працівники галузі виконують важливі стратегічні завдання по створенню нових ракетних технологій та техніки, забезпеченню інтересів національної безпеки.

Бажаю вам реалізації професійної майстерності та наукового потенціалу, нових відкриттів і звершень. Нехай і надалі примножується слава українських ракетобудівників! Зичу вам і вашим родинам мирного неба, родинного затишку, достатку, добра і щастя!

З повагою

Голова Федерації профспілок України       Григорій Осовий

Шановні друзі!

Центральний комітет профспілки працівників космічного та загального машинобудування України  щиро й сердечно  вітає всіх   конструкторів та інженерно-технічних працівників, вчених та верстатників, усіх, хто сьогодні примножує славу України своєю наполегливою працею у сфері виробництва РК продукції та дослідження мирного космосу, працівників підприємств та організацій космічної галузі з професійним святом Днем працівників ракетно-космічної галузі України та 55 річницею першого польоту людини в космос!

Саме завдяки вашій наполегливій праці, цілеспрямованості і високому професіоналізму Україна підтверджує свій авторитет космічної Держави світового рівня, вітчизняні підприємства успішно конкурують на світових ринках високотехнологічної продукції, беруть участь у міжнародних проектах із дослідження та використання космічного простору.

У цей святковий день бажаю усім працівникам,  ветеранам, фахівцям галузі, творцям ракетно-космічної техніки, молоді, яка щойно стала на цей складний і романтичний шлях, творчої наснаги, нових перемог, незгасимого прагнення і надалі примножувати ракетно-космічний потенціал України у космічній сфері.

Щастя та благополуччя вам, дорогі друзі  та вашим родинам!

З повагою

Голова профспілки працівників космічного та загального машинобудування України       Валерій Васильєв