7 20230608 2060030475

7 червня відбулася нарада Криворізької міської організації ПМГУ. З актуальних питань черги денної виступили її фахівці. Разом з профлідерами первинок порушували різні проблемні питання воєнного часу.

 

На цьому засіданні голова Криворізької міської організації ПМГУ Анатолій Макаренко також акцентував увагу на важливості інформаційного напрямку роботи. Закликав присутніх голів первинних організацій частіше виступати у друкованих та електронних ЗМІ, на радіо та телебаченні, висловлювати власну думку чи позицію з різних соціальних питань у соцмережах, активно взаємодіяти з журналістами. Про це повідомила головний фахівець з інформаційної роботи Криворізької міської організації ПМГУ Оксана Шахмоть.

Анатолій Макаренко подякував за відмінну роботу профспілковим інформаційникам Кривбасу, які до своїх обов’язків підходять відповідально, не формально та творчо. Потім акцентував увагу присутніх на щорічному конкурсі, який проводить Центральна рада ПМГУ, «Інформація. Знання. Дія». За підсумками інформаційної роботи в минулому році в переможцях конкурсу – 8 криворізьких журналістів, членів ПМГУ. Це – Оксана Шахмоть (Міська організація), Віктор Білик, Сергій Соловйов (первинка АМКР), Світлана Агатьєва (працівниця ПівдГЗК), Оксана Демченко (фахівець «Сухої Балки»), Діана Долгова, Наталія Плужник, Марина Омельницька (первинка «Кривбасзалізрудком»).

Після церемонії нагородження переможців конкурсу «Інформація. Знання. Дія», яку провів Анатолій Макаренко, для журналістів організували екскурсію в Музей російсько-української війни, а також в оновлений, після реконструкції, парк Гданцівський.

 5 20230608 1543059887

Профспілка трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України

 

Джерело: http://pmguinfo.dp.ua/novosti-pmgu/6685-vazhlivist-informatsijnogo-napryamku