info sen 51 of 92

9-10 листопада 2023 року у Києві відбувся семінар-тренінг для відповідальних за інформаційну роботу членських організацій ФПУ та редакторів профспілкових ЗМІ. Тематика навчання – нова публічна комунікація в умовах воєнного стану.

 

Від Профспілки працівників освіти і науки України участь у роботі тренінгу взяли Інна Михальченко (ЦК Профспілки), Катерина Дзюба (Київська міська організація Профспілки), Федір Смірнов (Закарпатська обласна організація Профспілки) та Олег Сьомак (Київська обласна організація Профспілки). 

Програма заходу була досить різноплановою: містила практичні модулі, задання від спікерів та доповідачів та передбачалася проходження тестування щодо отриманих знань. 

info sen 32 of 92

За два дні семінару учасники значно удосконалили свої комунікативні навички, отримали корисні інструменти й поради, обмінялися досвідом та пройшли тест за підсумками роботи. Такий комплексний підхід сприятиме успішній комунікації в різних сферах їхньої професійної діяльності та поліпшенні інформаційної роботи у профорганізаціях.

Детальніше: https://pon.org.ua/novyny/10708-publichni-komunikacii-v-umovakh-voiennogo-stanu-osnovni-akcenty.html

info s 1 of 14

Профспілка працівників освіти і науки України