IMG 20231109 125739

Профспілка працівників культури України висловила вдячність Голові Федерації профспілок України Григорію Осовому та фахівцям Пресцентру ФПУ за організацію і проведення 9-10 листопада ц.р. семінару-тренінгу для медівників профспілок.

 

У листі зокрема зазначено, що навчання на тему: «Нова публічна комунікація в умовах воєнного стану», що відбулось за підтримки зарубіжних партнерів ФПУ, а саме Данського агентства профспілкового розвитку (DTDA), пройшло на високому фаховому рівні.

«Подібні заходи є вкрай необхідною освітньою базою для налагодження комунікації у профспілковому середовищі з застосуванням нових  інформаційних інструментів, в тому числі, соціальних мереж, а також для усвідомлення необхідності розвинення інформаційної роботи профспілок, яка не тільки сприяє ефективному вирішенню питань соціально-економічного захисту спілчан, а й мотивує людей до вступу до лав профспілок.

Практична реалізація інформаційної діяльності профспілкових організацій усіх рівнів набула особливої значущості під час російсько-української війни і спрямована на забезпечення інформаційної безпеки нашої держави, - наголошується у листі. - Маємо надію на продовження ФПУ практики проведення таких заходів для вдосконалення роботи профспілок, що сприятиме подальшому розвитку профспілкового руху в Україні.

З повагою, голова Профспілки працівників культури України Галина Гайдук».

 

Пресцентр ФПУ