ППСУ 161123

Заступник голови Профспілки працівників соціальної сфери України Оксана Мафтуляк у листі до Голови ФПУ Г.В.Осового висловила вдячність за можливість взяти участь у семінарі-тренінгу для відповідальних за інформаційну роботу членських організацій ФПУ, редакторів профспілкових ЗМІ під назвою: «Нова публічна комунікація в умовах воєнного стану», що був проведений Федерацією профспілок України  9-10 листопада, та отримати відповідний сертифікат, успішно пройшовши тестування.

 

"На семінарі розглянуто ключові аспекти сучасної комунікації, інновації та тренди у цифрових каналах та соціальних мережах, кризові комунікації, запровадження в діяльності профспілкових організацій нових інформаційних інструментів тощо.

Надзвичайно цікаво й жваво проходили дискусії і виконання практичних завдань. Висококваліфіковані лектори захопливо і доступно пояснили практичні кейси для удосконалення навичок в галузі публічної комунікації, тому два дні занять промайнули дуже легко й швидко.

Сподіваюся, що проведення таких освітніх семінарів-тренінгів для членських організацій ФПУ стане доброю традицією. Також вношу пропозицію розглянути можливість організації (безоплатного, за кошти міжнародних донорів або на пільгових умовах) вивчення англійської мови для працівників апарату ФПУ та виконавчих апаратів членських організацій, що сприятиме підвищенню продуктивності нашої діяльності та європейській інтеграції.

Разом до Перемоги!", - йдеться у листі.

Пресцентр ФПУ