2023 peredplata

Головний редактор газети Федерації профспілок України «Профспілкові вісті» Олексій Плаксін звернувся до профспілкових лідерів та активістів, спілчан всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань з проханням організувати передплату газети «Профспілкові вісті».

 

«Шановні передплатники профспілкових видань!

Наша газета «Профспілкові вісті» - єдине загальнонаціональне соціальне видання, яке в повному обсязі продовжує виходити в друкованому вигляді під час воєнного стану в Україні, і оперативно доносить виважену та достовірну профспілкову інформацію безпосередньо до людей на місцях.

Важливо, що попри складнощі воєнного часу читачі не втратили інтерес до видання, про що свідчить збільшення передплати на друге півріччя ц.р. на понад 1000 примірників.

Хочу щиро подякувати вам від імені всього трудового колективу Підприємства за розуміння важливості діяльності профспілкової преси, її внеску у формування позитивного іміджу профспілок та мотивацію профспілкового членства.

Наше спільне завдання, щоб газета Федерації профспілок України «Профспілкові вісті» як центральне соціальне видання реагувала на головні виклики часу та відповідала на ті важливі питання, які стоять перед трудовими колективами і людьми, доносила до широкої читацької аудиторії цілі та ідеї профспілкового життя, розкривала їх сутність і пропонувала конкретні шляхи реалізації. І багато в чому нам допоможе
ваша думка. Ми розраховуємо на зворотний зв'язок з читачем, щоб більш повно розуміти ті проблеми, які хвилюють сьогодні простих людей та запропонувати шляхи їх вирішення, залучивши до цієї роботи фахівців ФПУ: економістів, соціальників, правовиків.

Із задоволенням ми розмістимо в газеті і ваш матеріал на актуальну тему. Отже, співпрацюймо!

СЬОГОДНІ «ПРОФСПІЛКОВІ ВІСТІ» Є НАЙДЕШЕВШИМ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ В УКРАЇНІ!

Звертаюсь з проханням до всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, профспілкових лідерів та активістів, спілчан організувати передплату газети «Профспілкові вісті» з розрахунку не менш, ніж один примірник на одну первинну організацію профспілки.

Шановні колеги, аби не втратити газету, слід активно провести передплату на всіх рівнях організаційної структури ФПУ.

Ми розраховуємо на Вашу допомогу!

Дайте шанс достовірній інформації дістатися до людей! Сподіваємося на Ваше розуміння важливості цієї справи!

Запрошуємо до співпраці.

З повагою, головний редактор О.Плаксін» .

Лист - у додатку

 

Пресцентр ФПУ