knyga

ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУКУ «БІБЛІОТЕЧКА ГОЛОВИ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ» НА ТЕМУ:

«ПОРЯДОК РОЗСЛІДУВАННЯ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ. УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ПРОФСПІЛОК У ПРОВЕДЕННІ РОЗСЛІДУВАННЯ (СПЕЦІАЛЬНОГО РОЗСЛІДУВАННЯ) НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ»

Цей випуск бібліотечки буде містити наступне:

інформацію про стан виробничого травматизму (за оперативними даними Державної служби України з питань праці);

загальні положення Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою КМУ від 17.04.2019 №337, в частині розслідування нещасних випадків на виробництві, а саме: ● організація розслідування нещасних випадків та/або гострих професійних захворювань (отруєнь); ● процедура проведення розслідування нещасних випадків та/або гострих професійних захворювань (отруєнь); ● контроль, облік і звітність щодо нещасних випадків, гострих професійних захворювань (отруєнь); ● процедура розслідування нещасних випадків у період дії правового режиму воєнного (надзвичайного) стану в Україні або окремих її місцевостях; ● участь у розслідуваннях нещасних випадків представників профспілок, їх роль, права та зобов’язання.

зразки документів, що оформлюються при розслідуванні нещасних випадків.

«Профінформ» пропонує замовити додатковий тираж журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету».

Вартість одного примірника – 30,00 грн.

Доставка за рахунок ЗАМОВНИКА через відділення «НОВОЇ ПОШТИ» або самовивозом.

Замовлення приймаються (на бланку Вашого підприємства з пунктом «оплату гарантуємо») до 15.12.2023 за ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з поміткою «Замовлення «Бібліотечки» №11-12/2023).

Довідки за тел. (044) 205-76-21, (097) 245-63-85.

ПРОФІНФОРМ