2102

В електронній версії вийшов черговий випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.

В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про відповіді Міністерства економіки і Міністерства фінансів України на Резолюцію Закарпатської обласної ради профспілок до Всесвітнього дня дій за гідну працю, урочистості в облпрофраді з нагоди 25-річчя утворення Національної служби посередництва і примирення, нагородження художнього керівника зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської облпрофради Людмили Петрецької відзнакою Ужгородської міської ради.

У виданні висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок: культури - про відзначення професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва, Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" - про допомогу від Профспілки групи пошти Японії, охорони здоров'я - про ювілейну галузеву спартакіаду в м. Ужгороді.

Надруковано також матеріали про участь зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок у Міжнародному фольклорному фестивалі в Австрії, нагородження головою Закарпатської облпрофради Іваном Зелінським відомого тренера КО ДЮСШ "Спартак" Михайла Рошка.

У віснику вміщено консультацію "Держбюджет-2024: субсидії, пенсії, зарплата".

 

Переглянути повністю за посиланням: https://www.facebook.com/photo?fbid=328069773306247&set=a.132774449502448


Пресцентр Закарпатської облпрофради

Джерело: https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid0BzcVKmUi2na5NrBQhPXYaS9xEBhy2XBsVZnSBJtoWhQC6vN5p2ek5tFvxSmHan77l