29 01

Розглянути перспективи інформаційної роботи в Профспілці трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, виробити спільне бачення її подальшого розвитку, обмінятися досвідом висвітлення профспілкової діяльності в сучасних умовах – такі завдання ставили перед собою учасники семінару-наради, організованого і проведеного Інформаційним центром ПМГУ.

 

У заході, що відбувся 29 листопада в режимі онлайн, взяли участь понад 20 фахівців з інформаційної роботи територіальних і первинних організацій Профспілки.

Відкрив семінар перший заступник голови ПМГУ Валерій Гавриленко. Він подякував інформаційникам за те, що в складних умовах сьогодення вони гідно та сумлінно виконують свою роботу, своєчасно доводять до відома спілчан профспілкові новини, працюють на підвищення авторитету Профспілки. Валерій Миколайович акцентував увагу на важливості інформаційного напрямку роботи і висловив впевненість в його подальшому розвитку.

В обговоренні низки питань, запропонованих модератором заходу, начальником Інформаційного центру ПМГУ Варварою Смірновою, активну участь взяли Андрій Слюсаренко (ПО ПМГУ «Камет-Сталь»), Оксана Шахмоть (Криворізька міськрада ПМГУ), Наталія Чепець (ПО ПМГУ Покровського ГЗК), Олена Логунова (ПО ПМГУ Запоріжвогнетрив), Олена Волкова (ПО ПМГУ Марганецького ГЗК), Оксана Черненко (ПО ПМГУ Дніпровського металургійного заводу).

Учасники семінару розглянули питання ефективності профспілкових інформаційних ресурсів, обговорили необхідні кроки щодо підвищення актуальності публікацій, обміркували можливість використання нових інформаційних каналів, обмінялися досвідом донесення відомостей до спілчан.

Зустріч, в ході якої інформаційники мали змогу поспілкуватися з найбільш гострих професійних тем і питань та, так би мовити, «звірити годинники», допоможе їм вдосконалити свою роботу, яка дає можливість спілчанам не тільки отримувати необхідну інформацію, але й відчувати єдність нашої Профспілки.

Джерело: http://pmguinfo.dp.ua/novosti-pmgu/7163-informatsijna-robota-v-pmgu-sogodennya-i-perspektiva

 

Профспілка трудящих металургійної

і гірничодобувної промисловості України